ZIGGO OVERSTAPPEN

Ziggo

Ziggo is de grootste provider van Nederland. Het bedrijf is ontstaan na verschillende fusies, waarvan de laastste met UPC de meest bekende is. Oorspronkelijk bood de kabelaar alleen analoge televisie aan, maar inmiddels is het een grote aanbieder van internet, telefonie en digitale televisie. Meer dan drie miljoen huishoudens kijken digitale televisie via Ziggo. Ook heeft het bedrijf een grote kring van 2,5 miljoen internetklanten. Bijna één op de twee Nederlanders komt in aanraking met één van de producten van Ziggo, want het bedrijf bereikt door meer dan drie miljoen aansluitingen bijna 7,5 miljoen mensen. Overstappen naar Ziggo? Doe het vandaag nog! Wij regelen de volledige overstap voor je.

Ziggo Alles in 1

Verschillende analisten voorspellen dat in de toekomst er een concurrentiestrijd zal losbarsten tussen glasvezel- en kabelaanbieders. DSL zal op een gegeven moment niet meer snel genoeg gaan om als alternatief te dienen. De snelste internetverbinding die Ziggo aanbiedt ligt op dit moment op 200 Mb/s. Kabel heeft echter de mogelijkheid om nog veel sneller te gaan, dus in de toekomst zullen de snelheden op de Nederlandse kabel nog verder stijgen. De Ziggo producten staan voor gemak en plezier op het gebied van entertainment, informatie en communicatie. De provider opereert in ongeveer 95 procent van Nederland onder andere in steden als Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Breda. De provider bedient 3 miljoen breedbandklanten, 3 miljoen voor digitale televisie en heeft 2 miljoen gebruikers van Ziggo telefonie.

Ziggo Interactieve TV

Ziggo levert voornamelijk aan particulieren maar probeert ook op de zakelijke markt voet aan de grond te krijgen. Niet zo vreemd natuurlijk want met internetsnelheden tot 200 Mb/s kan ook menig bedrijf goed aan de slag. Voor het MKB biedt Ziggo diensten als internet, telefonie, datacommunicatie en electronisch betalen. Maar Ziggo is ook bezig om mobiele telefonie en data aan te bieden. Dit door modems van klanten te delen waardoor een WiFi netwerk ontstaat. Deze dienst is voor de particuliere klanten net beschikbaar.  Ziggo is eigenaar van een ‘next-generation-netwerk’ waarmee het mogelijk is om de bandbreedte te leveren voor alle toekomstige communicatiediensten die momenteel worden verwacht. Voor particulieren is het interactieve televisie product een ‘state of the art’ product met zeer veel mogelijkheden. Denk hierbij aan uitgesteld kijken, live opnemen en pauseren, HDTV en uitbreidingsmogelijkheden met zenders als HBO.