VERHUIZEN INTERNET?

GA ALTIJD VOOR NIEUW ABO

Wanneer je verhuist, kan je bij veel providers online of telefonisch je verhuizing doorgeven. Dit is vaak snel geregeld. De provider kan zo het abonnement op je oude adres stopzetten en starten met het leveren van internet op je nieuwe adres. Een voorwaarde is uiteraard wel dat de provider op het nieuwe adres ook zijn diensten kan leveren. Verhuis je buiten dit dekkingsgebied dan moet er overgestapt worden. Geen probleem natuurlijk, daar is verandervanprovider.nl voor!

Kosten verhuizen internet

Bij veel providers is het doorgeven van een adreswijziging gratis. Maar bij sommigen kost een verhuizing doorgeven helaas geld. Over het algemeen kan je het beste je verhuizing minimaal 3 weken van te voren doorgeven. Hierbij een overzicht van de eventuele kosten van verhuizing bij providers;

KPN – gratis
Ziggo – gratis
Telfort – gratis
XS4ALL – gratis
Tele2 – 35 euro
Online.nl – 50 euro
Stipte – 25 euro
Fiber – gratis

Verhuizen en overstappen?

Een verhuizing levert een herinstallatie van apparatuur op. Misschien is de verhuizing daarom ook wel een goede gelegenheid om direct over te stappen. Hierdoor profiteer je van de laatste acties en betaal je de eventuele verhuiskosten niet. Overstappen kan uiteraard via ons. Grote kans dat je ook direct gaat besparen. Wel zo lekker in de dure tijd van het verhuizen. Beschik je al over een 3-in-1 pakket maar wil je graag overstappen naar een nieuwe provider? Geen enkel probleem. Bestel via verandervanprovider.nl en wij regelen de overstap voor je. Geen dubbele kosten doordat wij je oude abonnement vloeiend laten overgaan in het nieuwe abonnement.