PROVIDER OVERSTAPPEN

INTERNET OVERSTAPPEN

Doordat wij de abonnementen van alle internetproviders kunnen aanbieden, is er eigenlijk altijd wel een abonnement te vinden dat het beste op jouw wensen aansluit. Wil je bijvoorbeeld graag een scherp geprijsd alles-in-1 abonnement, kijk dan zeker eens naar het aanbod Telfort of Online.nl. Of ben je meer op zoek naar een supersnelle glasvezelverbinding? Dan is een glasvezelabonnement van KPN of Tele2 misschien meer iets voor jou.

Providers vergelijken om jaarlijks opnieuw te besparen. Dat is onze boodschap. Hoe? Door over te stappen! Vergelijk providers en zie direct wat je kunt besparen zonder in te hoeven leveren op de kwaliteit. Wij regelen de overstap voor je. Waar wacht je nog op?

Besparen met alles-in-1/3-in-1

Genoeg van je huidige internetprovider? Bevalt het aantal zenders, de downloadsnelheid of bijvoorbeeld de prijs je niet meer? Geen nood, een overstap naar een nieuwe provider is zo gemaakt. Providers mogen namelijk niet meer stilzwijgend verlengen wat simpelweg inhoudt dat je na de contractduur van je huidige abonnement (meestal 1 jaar) maandelijks kunt overstappen. Zit je bijvoorbeeld al ruim 3 jaar bij Ziggo? Dan kan je direct overstappen! Een overstap gaat uiteraard gepaard met een opzegging van je oude abonnement en wellicht het meenemen van je vaste telefoonnummer. De volledige overstap wordt door verandervanprovider.nl geregeld. Direct besparen dus.

Wisselen van provider

Overstappen is eenvoudig. Wij nemen dit voor je uit handen. Een overstap is deels administratief: de nieuwe provider neemt de verbinding als het ware over van je oude provider. Maar er veranderen ook wat andere zaken. Denk hierbij aan een nieuw modem een nieuwe digitale tv ontvanger en als je een emailadres van een provider gebruikt (jouwnaam@kpn.com) dan zal dit vervallen zodra je overstapt. Het opnieuw instellen van hardware is zeer gemakkelijk. Vaak is alles al van te voren geïnstalleerd. Inpluggen en klaar!

Actietarieven? Profiteer!

Providers hanteren actieprijzen die als lokkertje dienen om je te verleiden over te stappen. Ben je al langer klant? Dan gelden er geen actieprijzen of lokkertjes meer. En eigenlijk is dit vreemd. Een bestaande klant zou eigenlijk korting moeten krijgen. Maar toch werken providers niet zo. Overstappen loont daardoor. Je profiteert dan keer op keer van de actieprijzen en je bespaart aanzienlijk. Toch is overstappen niet alleen van prijs afhankelijk. Steeds meer mensen stappen over naar de kabel om de hogere internetsnelheid. De kabel staat niet bekend als goedkoop maar wel als zeer degelijk en snel. Dus zit je jaren bij een ADSL provider en internet je met maximaal 12 Mb/s dan kan je gemakkelijk overstappen naar de kabel om gebruik te maken van sneller internet.