Nieuw: pakketkiezer.nl

De keuze voor een internetpakket kan lastig zijn. Waar start je en waar moet je op letten? Heb ik kabel, DSL of glasvezel nodig? En kan ik combineren met bijvoorbeeld televisie? Vanuit deze vragen is pakketkiezer.nl opgezet. Een vergelijker voor internetpakketten, uiteraard met eventueel televisie en telefonie erbij. Op pakketkiezer.nl vergelijk je alle providers en stap je – als een pakket bevalt – direct over. De overstap wordt voor je geregeld.

Internet Only i.p.v. Alles-in-1

De website lijkt in te zetten op internet only pakketten. En niet zo gek, de interesse in dit type pakket neemt toe. Steeds meer – vooral jongere consumenten – kiezen niet meer voor televisie, en vaste telefonie al helemaal niet meer. Sterker nog, veel jongeren hebben niet eens meer een televisietoestel. Alles gaat via laptop, tablet en smartphone. Providers dienen daar op in te spelen door diensten als Netflix te omarmen. Wat KPN bijvoorbeeld al doet. Maar voor een grote groep consumenten is alleen internet voldoende. Internet only in plaats van een alles-in-1. Ontbundelen dus. Dat is nieuw, bundelen was juist de focus van providers.

Top 3

Per providers heeft pakketkiezer.nl de top 3 samengesteld. Op basis van effectieve verkopen. Dit als keuzehulp voor bezoekers die geen idee hebben. En die top 3 bestaat vaak uit de goedkoopste pakketten, zo simpel is het eigenlijk.

Vergelijk op basis van voorkeuren en totale prijzen per jaar. Geen verrassingen achteraf. Op pakketkiezer.nl staan de pakketten van KPN, Ziggo, T-Mobile (voorheen Vodafone), Telfort, XS4ALL, Fiber.nl, Stipte en Online.nl. Bij iedere bestelling krijg je nu gratis 1/5de Staatslot!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *