KPN komt met quad play

Het is bij KPN nu ook mogelijk om een zogeheten quad play abonnement af te sluiten. Dit nieuwe pakket heet KPN Compleet. Hierin zit behalve internet, digitale televisie en digitale telefonie ook mobiele telefonie. In eerste instantie zal dit alleen aan bestaande klanten worden aangeboden, maar later dit jaar kan waarschijnlijk iedere nieuwe klant ook voor deze 4-in-1 optie kiezen.

Bestaande KPN-klanten die al digitale televisie hebben krijgen er een paar extra opties bij wanneer ze voor KPN Compleet kiezen. Er zullen namelijk 45 extra zenders bijkomen en tevens is het mogelijk om verschillende televisieprogramma’s tot 10 dagen na uitzending terug te kijken.

Ook op telefonie-gebied gaat KPN een actie voeren. Bij KPN Compleet kan een gezin gratis onbeperkt naar elkaar bellen, zowel vast als mobiel. Deze aanbieding loopt tot een maximum van 10 telefoonnummers. Het is nog niet duidelijk wanneer nieuwe klanten voor KPN Compleet kunnen kiezen, want KPN heeft nog geen datum bekendgemaakt. Een deel van de bestaande klanten van de provider krijgen binnenkort bericht met daarin alle informatie over een mogelijke overstap.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *