Fype wordt Fiber Nederland

Glasvezelprovider Fype gaat vanaf morgen (01-01-2014) verder onder de naam Fiber Nederland. Met de nieuwe naam zijn ook nieuwe proposities gemoeid. Naar eigen zeggen is de provider met de nieuwe naam beter herkenbaar als enige 100% Nederlandse glasvezelprovider. De huisstijl blijft gelijk, het logo verandert van naam maar niet van stijl.

Het moederbedrijf achter Fype, Equidura B.V., verandert ook van naam, namelijk in Fiber Nederland B.V. Voor de klant dalen de prijzen licht en zijn er enkele nieuwe proposities bijgekomen. Zo biedt Fiber Nederland tegenwoordig een 500Mb pakket aan voor nog geen 80 euro per maand. Waar Fype met 2-jarige contracten werkte, gaat Fiber Nederland ook 1-jarige abonnementen aanbieden. Makkelijker overstappen van en naar glasvezel dus!

Fiber Nederland is een jonge speler op de glasvezelmarkt. Als uitzondering in de markt is het bedrijf geen onderdeel van KPN en opereert het zelfstandig. Fiber Nederland is klein en heeft een relatief klein dekkingsgebied. Maar hier lijkt snel verandering in te komen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *