FOX vanaf vandaag op TV te ontvangen

De nieuwe zender FOX is vanaf vandaag op de Nederlandse televisie te bekijken. Eerder werd de komst van de van origine Amerikaanse zender al aangekondigd, en vanaf vanavond 6 uur zal de zender, die zich voornamelijk richt op sport en entertainment, gaan proberen om marktaandeel in ons land te veroveren.

Het open kanaal van FOX zal via alle Nederlandse providers te bekijken zijn. Bij de twee grootste kabelmaatschappijen, UPC en Ziggo, is de zender op kanaal 11 terug te vinden. Naast de gratis variant heeft FOX onder andere ook FOX Sports Eredivisie, waarop live de wedstrijden te volgen zijn.

Om de Eredivisie bij FOX te kunnen bekijken kan er een abonnement worden afgesloten dat gemiddeld rond de 17 euro ligt. De samenvattingen zullen voor alsnog bij de NOS te zien zijn op de zondagavond, maar de kans is groot dat dit ook door FOX zal worden overgenomen.

Naast binnenlands voetbal zal er ook aandacht worden besteed aan buitenlandse competities. Voor mensen die niet van sport houden is er ook genoeg te zien op FOX. Zo zullen er op deze zender afleveringen te zien zijn van diverse populaire Amerikaanse series, zoals The Simpsons en The Walking Dead.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *