Concepts stopt met aanbieden DSL

Provider Concepts stopt per 1 februari 2013 met het aanbieden van DSL-verbindingen. De provider biedt internet, televisie en telefonie aan, maar vanaf maart zullen deze diensten aan nieuwe klanten alleen nog via glasvezel worden aangeboden.

Bestaande DSL-klanten van Concepts zullen niets merken van deze koerswijziging. Het is voor hen ook nog steeds mogelijk om te upgraden naar een hogere DSL-snelheid of het toevoegen van telefonie en/of televisie aan hun internetverbinding. Zelfs in het geval van een verhuizing blijft het DSL-pakket actief. Concepts heeft geen eigen DSL-netwerk, maar maakt onder andere gebruik van het netwerk van KPN.

Vanaf 1 februari biedt Concepts dus alleen nog maar glasvezelpakketten aan, met een snelheid van 60 Mb/s of 100 Mb/s. Bestaande glasvezelklanten zullen uiteraard ook niets merken van de wijziging in het aanbod.

Concepts biedt sinds 2003 landelijk internet, televisie en telefonie aan. De van oorsprong Bredase provider probeert zich te onderscheiden door klanten het ‘thuisgevoel’ mee te geven. Mensen die geïnteresseerd zijn in de DSL-diensten van Concepts kunnen nog tot 31 januari bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *