CanalDigitaal in glasvezel

CanalDigitaal, van oudsher een satellietprovider, stapt in glasvezel. Dit doet het bedrijf niet alleen maar in samenwerking met Optimaas U.A in de gemeente Aalburg. Daar kan men vanaf vandaag alles-in-1 pakketten van CanalDigitaal afnemen over glasvezel. CanalDigitaal bood deze pakketten als aan over DSL in samenwerking met KPN.

CanalDigitaal is duidelijk op zoek naar mogelijkheden om de totaalpakketten te kunnen aanbieden. Niet geheel onterecht natuurlijk aangezien het aandeel alles-in-1 pakketten keer op keer stijgt. CanalDigitaal kan over de eigen infrastructuur alleen televisie aanbieden. Voor internet en bellen is een partner nodig.

In samenwerking met Optimaas wordt nu een glasvezelpropositie uitgerold waarbij supersnel internet tot 750 Mb/s, HDTV met ruim 300 zenders en spotgoedkope vaste telefonie wordt aangeboden. Optimaas U.A. wil in Aalburg een open breedband infrastructuur realiseren waarvan iedere inwoner l kan profiteren. Alle woningen, bedrijven en instellingen in alle kernen en buitengebieden moeten kunnen beschikken over het supersnelle glasvezelnetwerk. De voorinschrijving gaat op 19 november a.s. van start.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *