INTERNET & TV VERGELIJKEN

INTERNET & TV ABONNEMENT

Abonnementen verschillen in samenstelling en in prijs. Zo zijn er pakketten met alle diensten in 1 (zogenaamde alles-in-1 pakketten) en pakketten met internet & televisie. Juist die internet & televisie abonnement doen het goed. Want zeg nou zelf, hoe vaak bel je nog met de vaste telefoon?

Prijzen Internet & TV abo’s

Prijzen verschillen per internet & tv abonnement. Een hogere internetsnelheid betekent in de regel een hogere prijs. Maar weer niet altijd. Tele2 levert het 40Mb/s abonnement voor dezelfde prijs als het 20 Mb/s abonnement. Vaak zijn de ADSL abonnementen goedkoper dan de kabel, maar het aantal Mb/s downloadsnelheid ligt bij ADSL altijd lager. Breng dus je wensen in kaart en ga zo met onze filters aan te slag om abonnementen te vergelijken. Filter op prijs, snelheid, soort internet en bijvoorbeeld het aantal zenders. Zo kom je altijd tot het juiste abonnement! Wij regelen de overstap, jij hebt de besparing!

Bundelen Internet & TV

Een 2-in-1 abonnement met internet & tv is populair. Alle providers zien het aantal klanten, dat gecombineerde diensten afneemt, toenemen. De Nederlandse consument lijkt zich steeds meer bewust van het voordeel. Toch zijn de prijsverschillen tussen de providers groot. Het goedkoopste 2-in-1 abonnement kost rond de 350 euro per jaar terwijl het duurste richting de 1000 euro per jaar gaat. Maar de verschillen zitten hem gelukkig niet alleen in prijs. Downloadsnelheid, aantal zenders en gratis hardware spelen ook mee. Op verandervanprovider.nl tonen wij de prijzen van 2-in-1 abo’s o.a. als totale prijs per jaar. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Vergelijk, stap over & bespaar.