ALLES-IN-1 VERGELIJKEN

3-IN-1 PAKKET

Een pakket met internet, televisie en bellen noemen we een alles-in-1 of 3-in-1 pakket Je krijgt daarmee 3 diensten van 1 provider en je ontvangt iedere maand maar 1 factuur. Omdat je 3 diensten tegelijk afneemt bij dezelfde provider, betaal je minder dan als je de 3 diensten los van verschillende providers zou afnemen. Wij adviseren altijd om 3 (of 2) diensten van dezelfde provider af te nemen. Het voordeel zit hem in de gecombineerde pakketten. Uiteraard alleen als je de diensten ook daadwerkelijk gebruikt.

Besparen met alles-in-1/3-in-1

Om meer te besparen zal je de verschillende 3-in-1 abonnementen met elkaar moeten vergelijken. Dit kan eenvoudig en objectief via verandervanprovider.nl. Wij bieden de 3-in-1 pakketten aan van alle aanbieders. Denk hierbij aan KPN, Ziggo, Tele2, XS4ALL en bijvoorbeeld Telfort. Alle providers bieden tegenwoordig gecombineerde pakketten met internet, televisie en telefonie aan. Vergelijk ze zelf. Bevalt een alles-in-1 pakket? Stap dan direct over. Vul het contractnummer van je huidige abonnement in en wij regelen de overstap.

Val niet in slaap. Onderzoek toont aan dat klanten met een 3-in-1 pakket minder makkelijk overstappen. Zonde! Word geen slaper en stap over. Het voordeel bij overstappen van alles-in-1 pakket is juist zo groot. De rompslomp nemen wij voor je uit handen. Vergelijk op verandervanprovider.nl en stap direct over.

Bundelen internet, tv & bellen

Een 3-in-1 abonnement is populair. Alle providers zien het aantal klanten, dat gecombineerde diensten afneemt, toenemen. De Nederlandse consument lijkt zich steeds meer bewust van het voordeel. Toch zijn de prijsverschillen tussen de providers groot. Het goedkoopste 3-in-1 abonnement kost rond de 350 euro per jaar terwijl het duurste richting de 1000 euro per jaar gaat. Maar de verschillen zitten hem gelukkig niet alleen in prijs. Downloadsnelheid, aantal zenders, onbeperkt bellen en gratis hardware spelen ook mee. Op verandervanprovider.nl tonen wij de prijzen van 3-in-1 abo’s o.a. als totale prijs per jaar. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Vergelijk, stap over & bespaar.